Başkuyu Mehmet Gökçe İlkokulu
Başkuyu mh. Altınova tarım işletmeleri genel müdürlüğü 125555 sokak no3 Kadınhanı/KONYA

VİZYON

Eğitim ve Öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, çağa ayak uydurabilen, problem çözme becerisine sahip, Milli ve Manevi duygularla beslenip, geçmişe sahip çıkıp geleceğe umutla bakabilen bireyler yetiştirmek; çevre ile okulu bütünleştirip başarıyı arttırmak ve mezun olunduğunda gurur duyulan bir okul olmak.

BAŞARILAR

* 2022 yılı Equalibrio Oyunu Konya İli 2. si: Reyyan Sarı * 2022 yılı Equalibrio Oyunu Kadınhanı İlçe Şampiyonu: Reyyan Sarı * 2022 yılı Küre Oyunu Kadınhanı İlçe Şampiyonu: Ecrin Destan Aydoğan * 2022 yılı Q-bitz Oyunu Kadınhanı İlçe 3.sü: Yakup Efe Çetin * 2022 yılı Minikler Satranç Turnuvasında Kadınhanı İlçe 3.sü: Oğuz Kağan

NORMAL ÖĞRETİM

KALORİFERLİ

Servis Bilgisi

Sabah 7 de ilçeden kalkan Altınova TİGEM işçilerinin servisi ile gelinebiliyor. Aynı servis Öğlen 13.00 ve akşam 16.30 da ilçeye geri dönüyor.

KONYA YA 120 KM KADINHANI NA 65 KM UZAKLIKTAYIZ

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okul Altınova Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü içinde yer alıyor. Boşta lojman varsa TİGEM bünyesinde öğretmene lojman veya misafirhane veilebiliyor. Başkuyu Mahallesi 10 km daha ileride. Oradan gelen öğrenciler taşımalı geliyor, geri kalanı Altınova TİGEM içinde bulunan lojmandaki öğrenciler.

Her yıl düzenlenen İlçe, İl ve Ülke geneli Zeka oyunlarına katılım sağlanıyor.

Proje Çalışmaları

Doğayı sev ağacı koru projesi ile her yıl ağaç dikiyoruz. Sıfır atık Projesi ile Çevre Koruma Kursu açıp geri dönüşüme önem veriliyor. Aile Okulu projesi ile okulumuzda velilere kurslar açıyoruz.

Okulumuzda Kütüphane ve Zeka Oyunları Sınıfı bulunmaktadır.